سفید خانه ها در گنج یابی

سفید خانه ها در گنج یابی: دوستان کلمه سفید در باستان مظهر پاکی و طهارت بود و نوعی احترام برای مردگان بشمار می رفت. سفیدخانه ها بسیار مستحکم بودند و معمولا از جنس ساروج فانتوم می باشند. به نوعی که قوی ترین دستگاه ها هم هنگام تشخیص دچار مشکل می شوند.

سفیدخانه ها در گنج یابی برخلاف نظریه های مختلف که میگویند (حکومتی، امانت سرا، سنگ سفید و…) نیست، بلکه مربوط به قبرستان های باستانی می باشد و محلی بود که اموال صاحبان قبور در آن جمع می شد.

سفید خانه ها در گنج یابی

توجه داشته باشید در باستان قبرستانها همیشه براساس طبقه و قشر ایجاد میشدند مثلا قشرمتوسط، فقیر، ثروتمند، بالا مقام، حکومتی ،معماران و… که قبرستانهایی ازقبیل مغ های زرتشتی، نزدیکان دربار، معماران و… در قبرستانهایی دفن میشدند که دارای سفیدخانه بودند که هدایا و پیشکهایی این افراد در این مکان قرارداده میشدند،

موارد مهم برای تشخیص سفید خانه ها:

  • اسم منطقه
  • اسم محیط
  • قرارگیری قبرستانها

زمین لرزه چه تاثیری بر اتاقک های زیر زمینی می گذارد؟

موارد خاصی که درگذر زمان میتونه درمورد این کار و اتاقک ها در عمق زمین افتاده باشه یکی زمین لرزه ها هستن . وقتی اتاقی بنا میشه در چهارچوب مهندسی و زیرسازی هست که پی کار ودیوارها بنا بر شرایط محیطی و خشکی و رطوبت تفاوت داره به طورمثال درمناطق مرطوب بیشتر از ساروجی که دارای موی شتر و غیره باشه استفاده میشه و در شهرهای خشک بیشتر به استقامت اهمیت میدادن .

سفید خانه در دفینه یابی

برگرفته از آرشیو کتاب گنج یابی سایت کتاب نایاب

البته اتفاق خوبی که درگذر زمان با تکرار زمین لرزها میتونه اتفاق بیفته ترک افتادن اتاقک و تخلیه گاز در گذر زمان هست و در اکثر اتاقکهایی که زیر بنای درست نداشته باشن با تکرار لرزش نشست ایجاد شده و روزنه هایی به وجود میاد که گاز رو خارج میکنه.

شاید نظر بعضی دوستان این است که طلا که گاز نداره…… درسته ولی هیچوقت در یک سفید خانه همه اجناس طلا نیستن و فلزات دیگر هم هست و پاتینی که طلا در گذر زمان به خودش میبنده ایجاده الودگی و بخار بسیار مسموم و حتی بعداز گذر زمان حتی ایجاد فشار در فضای بسته میکنن و با کوچکترین روزنه شما در حفاری ها صدای تخلیه باد رو گاهی میشنوید .

 و دلیل سیاهی سنگها و ذغالی شدن اطراف سفیدخانِها یکی ازاین موارد میباشند.

و این اتفاقات شاید از هر 100 مورد یکی پیش بباد چون مهندسی باستانی کاملا با این مشکلات لرزشها اگاه بوده…

 برخلاف باورها و مطالبی که درجاهای مختلف خوانده اید درب را گاها از زیر اتاقک میگرفتند چو کف استقامت بیشتری در مورد فشارهای طبیعی زمین دارد و برای رسیدن به درب این اتاقکها باید حفاریو به زیر اتاقک کشاند و اینکه این خودش یک راه برای دوراز دسترس بودن کار هست.

اتاقک گنجینه های باستانی

دوستان با تمام این مواردی که گفته شد و دیده شده همه این روشهای کارگذاری دفینه ها کاملا سلیقه ای بوده و اصول ثابت و یکنواختی ندارد پس هیچ وقت نمیتوان گفت در فلان عمق فلان اتاقکی وجود داره که دربش آنجاست…. نه اصلا اینطور نیست فقط به سلیقه و شرایط خاک و محیط بستگی دارد.

 

اگر مطلب را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0