تله شیمیایی و تله مکانیکی در گنج یابی و دفینه یابی
تله شیمیایی در گنج یابی و دفینه یابی چه خطراتی برای کاوشگران دارند؟ دوستان ما دو نوع تله داریم که بیشترین استفاده رو داشتن…تله مکانیکی وشیمیایی در ادامه به مبحث تله هایی که مهم هستند و باید تمامی کاوشگران به آن ها توجه کافی داشته باشند اشاره میکنیم…
مکانیزم ساخت تله مکانیکی و تله شیمیایی چیست؟
تله مکانیکی با وزن فعال میشه. با سنگینی یا کم کردن وزن که باعث ریزش یا بازشدن چاه میشه، که در داخل غارها و چاه ها شاهدش هستیم،
تله شیمیایی خطرناک ترین تله ای هست که شناخته شده است. همانطور که میدانید در باستان علمی بنام کیمیاگری وجود داشته که الان با اسم شیمی میشناسیم ولی اون نیست. در باستان انواع سموم وجود داشته سم هایی که با لمس کردن وارد بدن می شود، از طریق تنفس و لمس کردن و پوست به انسان و حیوانات آسیب جدی میزند.
هدف از ساخت تله برای دفینه چه بود؟
حتما در نظر داشته باشید که در باستان برای ساخت دفینه های حکومتی تمامی حفارها بعد اتمام کار کشته میشدند، تا رازی فاش نشود… حتی جسد قاطرها و حیواناتی که با آنها بار برای دفینه گذاری حمل میشد، هم در داخل مکان بخصوص پلمپ ها قرار داده می شد که خود اینها بعد از هزاران سال گازهای خطرناکی تولید میکنند…
ببینید تله های شیمیایی در انتهای کارها ایجاد می شدند بخصوص مکانهایی که دارای پله در نزدیکی اتاقک اصلی هستن، یا انتهای راهرو که اتاقک آخر دیده می شود، چون سیاست معمار رو نباید دست کم گرفت، چون میدونست اگر کسی پیروز بشه و تا انتهای کار بیاد، حتما شوقی خواهد داشت که به تله شیمیایی دیگه توجهی نخوهد کرد. با مطالعه کتاب های دفینه یابی و گنج یابی به عمق این علم پی ببرید… با ارزوی موفقیت.
مطالب برگرفته از پیج اینستاگرام تفسیر نماد می باشد. با عضویت در پیج اینستاگرام ما همه روزه مطالب رایگان دفینه یابی دریافت کنید
بسیار زیبا