شبیه سازی علایم در گنجیابی و دفینه یابی
در دفینه یابی به وفور دیده می شود که افراد شبیه سازی علایم انجام می دهند و مشکلی که وجود دارد عدم شناخت علامت های دفینه می باشد.دقت داشته باشید نمادهای باستانی نباید تحت تاثیر تخیلات ذهن باشند. بنابراین تجسم سازی و تشابه دادن سنگ ها به حیوانات را رها کنید. علامت های گنج باید مطابقت داشته باشند و شبیه سازی علایم در گنجیابی منجر به کار بیهوده می شود. پس به خاطر داشته باشید که سنگ ها هم مانند ابرها به صورت طبیعی می توانند به هر شکلی درآیند.
همانطور که می دانید علائم در ایران زیاد هستند و همگی مربوط به دفینه نیستند. علامت های دفینه مشخص هستند (مطالبی که تا کنون در پیج تفسیر نماد و قسمت بلاگ سایت منتشر شده اند) پس در تشخیص علامت های گنج دقت کافی باید داشته باشید.
توجه داشته باشید که علائمی میتواند بار داشته باشد که مختص دفینه باشد یا علائم قبوری باشد که در آنها دفینه یا هدایا وجود دارد.
علائم شناسی در گنج یابی و دفینه یابی
شناخت علائم دفینه حاصل سالها تجربه و مطالعه است بنابراین سعی کنید علائم دفینه را از علائم و سمبل های مربوط به باستانشناسی جدا کنید و تا زمانی که مطمئن نباشید که علامت مربوط به دفینه می باشد هرگز حفاری نکنید و پول و وقت خود را بیهوده هدر ندهید.
عقاید و آئین تدفین در گنج یابی و دفینه یابی
ساکنان فلات ایران در دوران بسیار کهن عقیده داشتند که انسان پس از مرگ در دنیای دیگر به زندگی خود ادامه میدهد . از این رو مقداری عذا در ظرفهای سفالین بالای سر و پای مردگان با ابزار و اثاثیه و اسلحه و سایر لوازمی که وی در طول زندگی به آنها نیاز دارد، را همراه او دفن میکردند . البته این عمل در اقوام مختلف دارای شدت و ضعف بوده است .
جالب توجه است گور دختری در تپه حصار که در این قبر علاوه بر انواع جواهرات و اسباب بازی زمان کودکی، مقداری ظرف و اثاثیه که در زمان بزرگی دختر و شوهر داریش لازم میشده، با او دفن کردهاند . از این موضوع میتوان نتیجه گرفت که در آن زمان مردم معتقد بودند که دختر پس از مرگ، در عالم دیگر به حد بلوغ میرسد و احتیاج به وسایل دیگری غیر از اسبابهای زمان کودکی خود دارد.
دیدگاهی بنویسید