دانلود کتاب شرح و تفسیر لوح محفوظ – سید ابوالحسن حافظیان
کتاب شرح و تفسیر لوح محفوظ اثر سید ابوالحسن حافظیان است. كتاب حاضر درباره پارهاي از مقامات پيامبر اسلام (ص) بر مبناي علم اعداد كه بر اساس اسلوب و ضوابط خاص اين علم تدوين شده است .علم اعداد فن محاسبات ابجدي است كه با اعداد هماهنگي دارد .اين اثر حاوي جداول و نمودارهايي است كه با ارزش عددي خاص از حروف الفبايي ابجد تهيه شدهاند و هر يك از صفات و اسما مندرج در آن داراي معادل عددي ميباشند كه با استفاده از آنها ميتوان مفاهيم را استخراج نمود.
فروشگاه کتابهای الکترونیکی طلسمها دربرگیرنده تمامی کتابهای اگاهی سوم، علوم غریبه، هیپنوتیزم، متافیزیک، دعانویسی، انواع فال، سحر و جادو و ارتباط با ارواح همچنین تقویم همسران نیز میباشد.
کتاب شرح و تفسیر لوح محفوظ
این کتاب درباره پاره ای از مقامات پیامبر اسلام (ص) بر مبنای علم اعداد که بر اساس اسلوب و ضوابط خاص این علم تدوین شده است. علم اعداد فن محاسبات ابجدی است که با اعداد هماهنگی دارد. این اثر حاوی جداول و نمودارهایی است که با ارزش عددی خاص از حروف الفبایی ابجد تهیه شده اند و هر یک از صفات و اسماء مندرج در آن دارای معادل
عددی می باشند که با استفاده از آنها میتوان مفاهیم و مجهولات و سوالات خود را استخراج نمود.
درباره ابوالحسن حافظیان
سید ابوالحسن حافظیان (زاده:۱۲۸۲ مشهد – درگذشت: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۶۰ مشهد) از نویسندگان و عرفای معاصر طریقت چشتیه و شیعه بود. وی از کودکی به توسط پدرش که او نیز به عرفان علاقمند بود حسنعلی نخودکی اصفهانی (ازعرفای معاصر شیعه و مقیم مشهد) آشنا گردید و در دروس وی حاضر شد. سید موسی زرآبادی و سید مظهر حسین هندی از دیگران استادان وی بودند. سالها در یکی از حجرههای فوقانی صحن عتیق رضوی (صحن انقلاب)- حجرههای رو به قبله، در سمت شمال شرقی- به عبادت و ریاضت اشتغال داشت.
وی به دلیل بیماری فصول سرد سال را بههند عزیمت مینمود که حاصل آن ترویج و گسترش اسلام در آن سامان و از جمله کشمیر بود. قمر غفار ریاست دانشگاه زبان و ادب فارسی دهلی نو معتقد است که حافظیان در کنار میر سید علی همدانی نقش مؤثری در گسترش اسلام در کشمیر داشتهاست. وی لوح محفوظ را در تپه (صوفی پوره) واقع در دامنه کوه ترال کشمیر، استخراج کرد. وی که در هند با دختری ایرانی که پدرش استاد دانشگاه بود (پروفسور میرزا علینقی شریفی از اساتید دانشگاه بمبئی و ز نوادگان میرسید علی همدانی) ازدواج کرده و پس از سقوط رضاخان به ایران بازگشت.
فهرست مطالب کتاب
- رساله ای در باب لوح و اعداد با اسلوب و ضوابط خاص علم اعداد
- علم اعداد اسرار و معارف غریبه بشری
- اسماء مستخرجه از اسماء که شامل: لومائیل، لوخائیل، حولائیل، اسماء مقدسه
- ماثوره، از قبیل ودود، حّی، قیّوم
- خواص و حقایقی از لوح محفوظ که عبارتنداز:
- این لوح بر (۵ ) است
- صورت این لوح شامل (۲۵) مخمس است
- هر یک از مخمّس های داخل این لوح دارای (۲۵)خانه است
- مجموع خانه های لوح محفوظ (۶۲۵)
- لوح محفوظ افقی و عمودی یا قطر (موّرب) و ۲۵ سطر
- جمع اعداد هر ردیف از لوح محفوظ
- مخمس الف و ب و س و جدول اعداد لوح
- صورت جمع های بیست و پنج مخمّس لوح
- عدد مقدم و پر برکت ۷۸۶ معدن برکت گویند و لوح مقدس آن
- لوح مبارک که شمع کاینات گویند و عدد آن ۸۹۲ است
- آیات قرآنی که دارای خواص بیشماری است که عبارتند از (آیه اول سوره
- توحید و اسم اعظم، مرسلین، فتوحات، حفظ، درود بحضرت)
- لوح ماه و ستاره که مانند دو گوشواره در صفحه لوح است
دیدگاهی بنویسید