دانلود کتاب فالنامه شیخ بهایی
کتاب فالنامه شیخ بهایی: بهاءالدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهائی (زادهٔ ۸ اسفند ۹۲۵ خورشیدی در بعلبک، درگذشتهٔ ۸ شهریور ۱۰۰۰ خورشیدی در اصفهان) حکیم، فقیه، عارف، منجم، ریاضیدان، شاعر، ادیب، مورخ و دانشمند نامدار قرن دهم و یازدهم هجری؛ که در دانشهای فلسفه و منطق، هیئت و ریاضیات تبحر داشت. در حدود ۹۵ کتاب و رساله از او در سیاست، حدیث، ریاضی، اخلاق، نجوم، عرفان، فقه، مهندسی و هنر و فیزیک بر جای مانده است. به پاس خدمات وی به علم ستارهشناسی، یونسکو سال ۲۰۰۹ را به نام او سال (نجوم و شیخ بهایی) نامگذاری کرد.
فروشگاه کتاب های الکترونیکی طلسم ها دربرگیرنده مجموعه کاملی از کتاب های علوم غریبه، انواع فال، سحر و جادو، دعانویسی، تقویم همسران، متافیزیک و انواع اذکار میباشد.
محتوای کتاب فالنامه شیخ بهایی
بنا به نسخهای به خط شیخ بهایی که در سال ۹۹۵ قمری در قزوین نوشته شده است، وی هنگام ورود به ایران سیزده ساله بود. پدرش عزالدین حسین عاملی به خاطر اذیت شیعیان آن منطقه توسط دولت عثمانی از یک سو و دعوت شاه طهماسب صفوی برای حضور در ایران، به سوی ایران رهسپار گردید و چون به قزوین رسیدند و آن شهر را مرکز دانشمندان شیعه یافتند، در آن سکنی گزیدند و بهاءالدین به شاگردی پدر و دیگر دانشمندان آن عصر مشغول شد. وقتی او ۱۷ ساله بود (۹۷۰ ق)، پدرش به شیخالاسلامی قزوین به توصیه شیخ علی منشار از سوی شاه طهماسب منصوب شد. ۱۴ سال بعد، در ۹۸۴ قمری، پدر شیخ برای زیارت خانه خدا از ایران خارج شد اما در بحرین درگذشت. شیخ بهایی درقزوین فارسی آموخته وبه مدت سی سال دراین شهر پرورش یافته وپرورش داد.
برای گرفتن فال شیخ بهایی ابتدا موضوع مورد نظر خود را انتخاب کرده وسپس دوبیت شعر نوشته شده در زیر هر کدام از موضوع ها را بخوانید و بعد نیت کنید.نتیجه ی فال نیز خود یک بیت شعر میباشد که معنای واضحی دارد.
فهرست مطالب کتاب
- فال شیخ بهایی
- در احوال شیخ بهائی
- طریقه سئوال و جواب از فالنامه
- جداول اصلی فالنامه شیخ بهائی
- مدح و دعا قبل از فال
- جدول دوم دیدن سلاطین وقت
- جدول سوم سرانجام زندگی
- چهارم طلب هرگونه حاجت
- پنجم زناشویی
- ششم فال نقل مکان
- هفتم فال دیر یا زود آمدن غائب
- هشتم حال غائب و مسافر
- نهم عاقبت کاری که در نظر است
- دهم ساختن بنا و عمارت
- یازدهم حصول مدعا و مقصود
- دوازدهم فال مسافرت
- سیزدهم وام گرفتن
- چهاردهم معامله و تجارت
- پانزدهم شرکت
- شانزدهم فروختن جنس یا ملک
- هفدهم رفتن به گردش و شکار
- هیجدهم زراعت
- نوزدهم صاحب فرزند شدن
- بیستم پسر یا دختر بودن حمل (زن حامله)
- بیست و یکم خوبی و بدی طبیب
- بیست و دوم عاقبت حال بیمار
- سوم عاقبت کار زندانی و محبوس
- چهارم غلبه بر دشمن
- پنجم راست یا دروغ بودن خبر
- ششم فال پیدا شدن و نشدن گمشده
- ضمیمه شامل نمونه جوابهائی که بوسیله مولف استخراج شده بصورت ابیات
- و مطالب دیگر….
دیدگاهی بنویسید