دانلود کتاب آزادی معنوی چیست؟ | سری هارولد کلمپ
کتاب آزادی معنوی چیست؟ | سری هارولد کلمپ، سری هارولد کلمپ، ماهانتا، برای آموزش تعالیم معنوی خویش به سرتاسر جهان سفر می کند. بسیاری از سخنرانی های عمومی او بر روی نوار کاست ضبط شده اند؛ اما برخی دیگر به جز در گردهم آیی به خصوصی که مطرح گشتند، قبلاً در دسترس نبوده اند. تمام سخنرانی های عمومی سری هارولد به عنوان خدمتی ویژه به دانشجویان معنوی و جویندگان در اسرار جهان، مستقیماً تحت نظارت خود وی، نسخه برداری و چاپ می گردند. اینک این نوشته ها جهت حصول ادراک معنوی وسیع تر می توانند مورد مطالعه قرار گیرند. کتاب ( آزادی معنوی چیست؟ )، یازدهمین کتاب از سری مکتوبات ماهانتا، مشتمل بر سخنرانی های او در سال 1991 می باشد. باشد که این اقدام خدمتی در جهت عروج شما به سوی کسب بینشی برتر دربارهٔ هستی باشد.
فهرست کتاب آزادی معنوی چیست؟
1. عشقی عظیم از براي خداوند (قسمت اول)
2. عشقی عظیم از براي خداوند (قسمت دوم)
3. روزي معمولی، در زندگی روح
4. به هنگام طوفان، آسوده میخوابم
5. قانون وفور
6. جامعهٔ معنوي
7. شب زنگها
8. هیو در تمام اعمال
9. دولت اك
10 . بهسوي آزادي معنوي
11 . سفر دشوار بادام زمینی بهسوي آزادي
12 . آزادي معنوي چیست؟
13 . نور و صوت خداوند همه جا هست
14 . ورود اك
فروشگاه کتاب های الکترونیکی طلسم ها دربرگیرنده مجموعه کاملی از کتاب هایی چون اسرار علم رمل، اسرار قاسمی مصور، اسرار کائنات و همچنین اسرار مانیه تیسم میباشد.
«آزادی» از اساسیترین بحثهای زندگی سیاسی و اجتماعی است و از دیرگاه مورد توجه انسان بوده است؛ زیرا آزادی خواسته همه انسانهاست و همه دوست دارند آزاد زندگی کنند و در زندگی خود دست به انتخاب بزنند. شاید کمتر انسانی را میتوان یافت که بدون هیچ اجبار و کراهتی تن به قید و بند ناخواسته بسپارد و آزادی فطری خویش را در بند کشد. این از امتیازات آدمی در مقایسه با دیگر مخلوقات است. آزادی همزاد و گوهر آدمی است. او آزاد متولد میشود و باید آزاد زندگی کند و راه و رسم حیات خویش را برگزیند. چنانکه حضرت علی(ع) میفرمایند: «بنده دیگری نباش که خداوند تو را آزاد آفریده است.»
امروز یکی از مباحث رایج در جامعه ایران، بحث آزادی و بهویژه آزادی سیاسی و اجتماعی است؛ مقولهای که جامعه ایرانی در یکصد سال اخیر با آن رو در رو بوده است.
استاد شهید مطهری میفرمایند:« آزادی اجتماعی بدون آزادی معنوی میسر و عملی نیست.» یعنی اینکه انسان نمیتواند اسیر خواستههای نفسانی خود باشد و در جامعه هم آزادی اجتماعی دیگران را رعایت کند. اما ممکن است این سؤال در ذهن خوانندگان عزیز ایجاد شود که چگونه انسانی که از آزادی معنوی ندارد، آزادی اجتماعی دیگران را سلب میکند؟ مثلاً انسان جاهطلب و قدرتطلب که نتوانسته است قوه جاهطلبی خود را کنترل کند و به آزادی معنوی برسد چگونه آزادی اجتماعی دیگران را سلب میکند؟ « موجودات زنده برای رشد و تکامل به سه چیز احتیاج دارند: ۱. تربیت ,۲ امنیت .۳ آزادی.»
دیدگاهی بنویسید