کتاب انواع مدیتیشن
کتاب انواع مدیتیشن (کوندالینی و چاکراها، مجموعه ای از دانش ودائی هند) نوشته ی سوآمی ویشنو دواناندا و ترجمه ی دکتر پروین بیات است که در 176 صفحه چاپ گردیده .
در فصل اول کتاب انواع مدیتیشن آمده :
مدیتیشن ، سنت جهانی است که منشاء آن به هزاران سال قبل از ظهور تمدن امروز باز میگردد. دانش مدیتیشن، بطور لاينقطع و دست نخورده ای، پس از هزاران سال باقی مانده و در طی اینکه از تسلی به نسل بعده منتقل شده، آزمایشهای خود را پس داده است
باقی ماندن دانش یوگا پس از هزاران سال، بدلیل کیفیت های سادگی، مردم پسند بودن و شکیبائی دانش است. مدپتیشن واقعی، رهائی از پنجه های حواس پنجگانه و ذهنبات است. مفهوم مدیتیشن ، ماورائی بودن (ترنس سند ننال) میباشد و این لغتي عام است که زیبائی میدیتیشن» را ابلاغ میدارد.
مفهوم مدیتیشن، ترنس سمند کردن همه ترسها، خواسته ها اميال و احساسات منفی است .
در نتیجه مدیتیشن، میدیتيت کننده به آگاهی بالائی دست مییابد.
در تجربه مدیتیشن، میدیتيت کننده، خود را با خود بزرگ، که سرشار از سرور است، یکی می بیند.
در این تجربه ماورائی، آگاهی در مورد «جسم، ذهن با دولت»، وجود ندارد و تجربه کننده، با دانش و موضوع مورد تجربه یکی میشوند.
چرا مدیتیشن کنیم؟ بدون کمک مدیتیشن، نمیتوان به دانش مربوط به خود رسید. بدون کمک مدیتیشن، بشر نمی تواند به سطح کمال و فرشته بودن خویش دست یابد. بدون کمک مدیتیشن، فرد نمی تواند خود را از بند ذهنیات آزاد کند و به رهائی، فنا ناپذیری با جاودانگی دست یابد.
سر فصل های کتاب انواع مدیتیشن :
- مدیتیشن چیست؟
- چرا مدیتیشن کنیم؟
- منافع مدیتیشن
- در مدیتیشن پیشرفت تدریجی است
- تمرین تمرکز
- پایه ی مدیتیشن موفق
- هشت اصل راجا یوگا
- مانترا چیست ؟
- صوت به عنوان انرژی
- مدیتیشن از طریق تکرار مانترا
- فلسفه ی تئوری
- جنبه ی عملی
- تیپ های مختلف مانترا
- تکرار مانترا
- و …
دیدگاهی بنویسید